	Room A	Room B		Room C	1	Room D		Room E	
	Track 1 <b>RENEWA</b> L (SE, Con, SR, Jazz)	Track 2 RENEWAL		Trook 2 (Aux)		Initial		Initial	
		(SE, Jazz) AND (SE only)		Track 3 (Aux)		Solo & Ensemble		Concert Band	
8:30 AM	Gather and Register								
9:00 AM									
	Standards/Ethics and Intent (3 c's)/Tech					Clinician List			
9:30 AM	Multiple Categories (everyone) and Auxiliary Renewals Attend					Paula Thornton - all Day  Ian Schwindt - all Day			
10:00 AM	(9:00 - 10:45) TCC 11/12					Chris Bonner - all Day			
10.00 AW	Paula Thorton& Ian Schwindt				E	Lee Sellers - half Day			
10:30 AM	1 unta 1 norton x 1 an Schwina					Don Zentz - half Day			
				RENEWAL		Jim Mathews - half Day			
11:00 AM	Solo & Ensemble (45 min)			Auxiliary		Brian Sullivan - half Day			
	11:	:00 - 11:45 <i>TCC 11/12</i>		10:45 - 12:00					
11:30 AM	Paula Thornton			(1 hr 15 min)					
12:00 PM	Lunch Break 11:45-12:45			Chris Bonner					
12:00 PM				Lunch 12:00 - 1:00					
12:30 PM									
						Gather and Register			
1:00 PM	Concert Band (1 hr 30 min)	Jazz Band							
	12:45pm - 2:15pm	(1 hr 30 min) 12:45pm - 2:15pm							
1:30 PM	TCC 11/12	TCC 9							
2.00 D14	Ian Schwindt	Don Zentz							
2:00 PM				Initial		Initial		Initial	
2:30 PM	Sight-Reading (45 min)	Standards/Ethics and Intent (3 c's)/Tech		Auxiliary		Solo & Ensemble		Concert	
2.0011.1	2:30pm - 3:15pm <i>TCC</i> 11/12	Only S&E renewals ATTEND		Workshop		Workshop		Workshop	
3:00 PM	Lee Sellers	2:15pm - 4:00pm	E	1:00pm - 5:00pm Marriott Waterside		1:00pm - 5:00pm Marriott Waterside		1:00pm - 5:00pm Marriott Waterside	
		TCC 9		Mtg Rm 2		Mtg Rm 5	_ '	Mtg Rm 4	
3:30 PM	Jazz Band	Paula Thorton& Ian Schwindt		Chris Bonner		Brian Sullivan		Jim Mathews	
	(1 hr 30 min)		+					• • • • • • • • • • • • • • • • • • • •	
4:00 PM	3:30pm - 5:00pm	Solo & Freemble (45							
4.20 DM	TCC 11/12	Solo & Ensemble (45 min) 4:15pm - 5:00pm <i>TCC 9</i>							
4:30 PM	Don Zentz	Paula Thornton							
5:00 PM									