RENEWAL TRACKS	Track A FULL RENEWAL (SE, Con, SR, Jazz, Marching)	Track B PARTIAL RENEWAL (SE, Con, SR, Jazz)	Track C PARTIAL RENEWAL (SE, Con, SR)	Track D PARTIAL RENEWAL (SE, Jazz, Marching)	Track E PARTIAL RENEWAL (SE, Jazz)	Track F PARTIAL RENEWAL (SE, Marching)	Track G PARTIAL RENEWAL (SE, Con, SR, Marching)	Track H PARTIAL RENEWAL (SE)	Track I PARTIAL RENEWAL (SE)	Track J PARTIAL RENEWAL Auxiliary
	Carries renewal for 5 years with the following endorsements: * Solo & Ensemble * Concert Band	Carries renewal for 5 years with the following endorsements: * Solo & Ensemble * Concert Band	Carries renewal for 5 years with the following endorsements: * Solo & Ensemble * Concert Band	Carries renewal for 5 years with the following endorsements: * Solo & Ensemble * Jazz Band	Carries renewal for 5 years with the following endorsements: * Solo & Ensemble * Jazz Band	Carries renewal for 5 years with the following endorsements: * Solo & Ensemble * All Marching Categories	Carries renewal for 5 years with the following endorsements: * Solo & Ensemble * Concert Band	Carries renewal for 5 years with the following endorsements: * Solo & Ensemble	Carries renewal for 5 years with the following endorsements: * Solo & Ensemble	Carries renewal for 5 years with the following endorsements: * All Auxiliary
	* Sight reading  * Jazz Band  * All Marching Categories except Auxiliary	* Sight reading * Jazz Band	* Sight reading	* All Marching Categories except Auxiliary	July Sund	except Auxiliary	* Sight reading * All Marching Categories except Auxiliary	Scheduled in the Morning.	Scheduled in the Afternoon.	
	\$55	\$45	\$40	\$45	\$35	\$40	\$50	\$30	\$30	\$30
9:00 AM 9:30 AM	Standards/Ethics	Standards/Ethics	Standards/Ethics		Standards/Ethics		Standards/Ethics	Standards/Ethics		
10:00 AM	Required for all Renewals (9:00 - 10:45)	Required for all Renewals (9:00 - 10:45)	Required for all Renewals (9:00 - 10:45)		Required for all Renewals (9:00 - 10:45)		Required for all Renewals (9:00 - 10:45)	Required for all Renewals (9:00 - 10:45)		
10:30 AM	Shawn Barat & Paula Thorton	Shawn Barat & Paula Thorton	Shawn Barat & PaulaThornton		Shawn Barat & PaulaThornton		Shawn Barat & PaulaThornton	Shawn Barat & PaulaThornton		
11:00 AM	Solo & Ensemble (45 min): 11:00 - 11:45	Solo & Ensemble (45 min): 11:00 - 11:45	Solo & Ensemble (45 min): 11:00 - 11:45		Solo & Ensemble (45 min): 11:00 - 11:45		Solo & Ensemble (45 min): 11:00 - 11:45	Solo & Ensemble (45 min): 11:00 - 11:45		
11:30 AM	PaulaThornton	PaulaThornton	PaulaThornton		PaulaThornton		PaulaThornton	PaulaThornton		
12:00 PM 12:30 PM	Lunch Break 11:45-12:45	Lunch Break 11:45-12:45	Lunch Break 11:45-12:45		Lunch Break 11:45-12:45		Lunch Break 11:45-12:45			
1:00 PM										
1:30 PM	Concert Band (1 hr 30 min) 12:45pm - 2:15pm	Concert Band (1 hr 30 min) 12:45pm - 2:15pm	Concert Band (1 hr 30 min) 12:45pm - 2:15pm	Jazz Band (1 hr 30 min)	Jazz Band (1 hr 30 min) 12:45pm - 2:15pm		Concert Band (1 hr 30 min) 12:45pm - 2:15pm			
2:00 PM	Shawn Barat	Shawn Barat	Shawn Barat	12:45pm - 2:15pm Don Zentz	Don Zentz		Shawn Barat			
2:30 PM	Sight-Reading	Sight-Reading	Sight-Reading	Standards/Ethics		Standards/Ethics	Sight-Reading		Standards/Ethics	Standards/Ethics
3:00 PM	(45 min) :2:30- 3:15 <i>Cindy Berry</i>	(45 min) :2:30- 3:15 <i>Cindy Berry</i>	(45 min) :2:30- 3:15 <i>Cindy Berry</i>	Required for all Renewals (2:30 pm - 4:00pm)		Required for all Renewals (2:30 pm - 4:00pm)	(45 min) :2:30- 3:15 <i>Cindy Berry</i>		Required for all Renewals (2:30 pm - 4:00pm)	Required for all Renewals (2:30 pm - 4:00pm)
3:30 PM	Jazz Band	Jazz Band		Shawn Barat & Paula Thornton		Shawn Barat & Paula Thornton			Shawn Barat & Paula Thornton	Shawn Barat & Paula Thornton
4:00 PM	(1 hr 30 min) 3:30pm - 5:00pm	(1 hr 30 min) 3:30pm - 5:00pm		Solo & Ensemble (45 min) :4:15-5:00		Solo & Ensemble (45 min) :4:15-5:00			Solo & Ensemble (45 min) :4:15-5:00	Auxiliary
4:30 PM	Don Zentz	Don Zentz		Paula Thornton		Paula Thornton			Paula Thornton	(45 min):4:15-5:00 Chris Bonner
5:00 PM 5:30 PM	Dinner Break			Dinner Break		Dinner Break				
6:00 PM	5:00 - 6:00			5:00 - 6:00		5:00 - 6:00				
6:30 PM	Marching ME&VE (45 min):6:00-6:45  Jon Sever & Larry Shane			Marching ME&VE (45 min) :6:00-6:45 Jon Sever & Larry Shane		Marching ME&VE (45 min):6:00-6:45 Jon Sever & Larry Shane	Marching ME&VE (45 min):6:00-6:45  Jon Sever & Larry Shane			
7:00 PM	Jon sever & Larry Snane			Jon sever & Larry Snane		Jon Sever & Larry Snane	Jon sever & Larry snane			
7:30 PM	Marching <u>GE</u> (1 hr 30 min) :7:00 - 8:30			Marching <u>GE</u> (1 hr 30 min) :7:00 - 8:30		Marching <u>GE</u> (1 hr 30 min) :7:00 - 8:30	Marching <u>GE</u> (1 hr 30 min) :7:00 - 8:30			
8:00 PM	Ivan Wansley			Ivan Wansley		Ivan Wansley	Ivan Wansley			
8:30 PM										

Adjudication Workshops Summer Convention 2018

INITIAL TRACKS	Track X INITIAL APPROVAL Auxiliary  Initial Workshop necessary to begin approval procedure with an endorsement in Auxiliary	Track Y INITIAL APPROVAL Solo & Ensemble  Initial Workshop necessary to begin approval procedure with an endorsement in Solo & Ensemble	Track Z INITIAL APPROVAL Concert Initial Workshop necessary to begin approval procedure with an endorsement in Concert Band
9:00 AM	φου	φ30	φυ
9:30 AM			
10:00 AM			
10:30 AM			
11:00 AM			
11:30 AM			
12:00 PM			
12:30 PM			
1:00 PM	Initial		
1:30 PM	Auxiliary		
2:00 PM	Workshop 12:00pm - 4:00pm	Initial	
2:30 PM	4:00pm Chris Bonner	Solo & Ensemble	Initial Concert
3:00 PM	Cin ii Boinici	Workshop 12:45pm -	Workshop 12:45pm - 5:00pm
		5:00pm	Jim Mathews
3:30 PM		Brian Sullivan	
4:00 PM			
4:30 PM			
5:00 PM			
5:30 PM			
6:00 PM			
6:30 PM			
7:00 PM			
7:30 PM			
8:00 PM			
8:30 PM			